Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Ohranite zgodovino svoje družine v CEWE FOTOKNJIGI

Navdih za fotoknjigo

Shranite zgodovino svoje družine na najlepši možni način!

Starinski kos nakita ali pohištva, kolekcija plošč, ki velja za pravi zaklad, ali kos oblačila, ki je ponovno v modi – vse to je družinska dediščina, do katere imamo prav poseben odnos. Seveda so tu še vse družinske fotografije. Naj vam predstavimo nekaj, kar vašo družinsko zgodbo predstavlja na najboljši možni način!

Fotoknjiga družinskega drevesa od blizu

Zakaj ustvariti svojo družinsko fotoknjigo?

Trenutki bežijo, trudimo se jih ujeti s hitrim klikom, nato pa kmalu pozabimo na posnete fotografije. Vendar ni nujno, da je tako! Vaši spomini ne rabijo ostati skriti le na vaših napravah ali fotografijah pomešanih in nametanih v škatlah! Vaša družinska CEWE FOTOKNJIGA je idealno mesto za trenutke, ki se jih želite spominjati za vedno!

Čudovite strani, ki jih je mogoče pojubno urejati, ne le organizirajo slike vas in vaših najdražjih, ampak tudi naredijo prostor za osebne zgodbe in jih tako naredijo trajne.

majhni otroci gledajo družinsko fotoknjigo

Povej mi, kako sta se spoznala tvoja stara starša. Skozi listanje strani, napolnjenih s fotografijami, spoznajte kraje, kamor sta hodila na zmenke. Spomni se smešnih zgodb iz otroštva, ki ste jih doživeli skupaj z brati in sestrami! Najboljše rojstnodnevno presenečenje, ki si ga lahko zamislite, je CEWE FOTOKNJIGA, darilo, ki je tako osebno in polno najljubših spominov na najlepše trenutke v življenju!

Imamo še nekaj idej za vašo družinsko fotoknjigo!

Ta knjiga ne bo samo družinsko drevo, ki ga je mogoče obračati. Za vsakim imenom in obrazom se namreč skrivajo edinstvene zgodbe, naj vsak deli svojo!

mati in sin gledata personalizirano fotoknjigo

Za vas imamo zabavno idejo! Na družinskih dogodkih dajte otrokom v roke cenejši, za uporabo enostaven in kompakten fotoaparat! Videli boste, da sploh ne bodo potrebovali preveč dodatnih navodil, saj bodo v hipu dojeli svojo nalogo in se prelevili v "male fotografe". V tem bodo uživali hkrati pa ustvarili fotografije, neprecenljive vrednosti. Posnetkom, ki razkrivajo svet, kot ga vidijo otroci, je vredno posvetiti ločeno fotoknjigo, ki jo lahko ohranite za spomin ali jo podarite svojim sorodnikom ob naslednjem obisku.

Prihaja najboljši del - oblikovanje

Napolnite svojo CEWE FOTOKNJIGO z najbolj smešnimi posnetki, stranem dodajte tradicionalno obliko družinskega drevesa ali pripravite darilo za družinskega člana. Kakršnokoli družinsko fotoknjigo nameravate oblikovati, zabava med ustvarjanjem je zagotovljena! Oblikovanje si lahko še olajšate s predlogo Stari foto album, ki jo seveda lahko poljubno urejate!

Preizkusite predlogo in jo oblikujte po svojih željah!

Popoln dizajn za prihajajočo obletnico poroke staršev ali starih staršev! Tradicionalna postavitev znotraj predloge se ujema z vintage občutkom, slog strani pa lepo poudarja črno-bele slike. Na vrhu je dodan prostor za kratka besedila, da nikoli ne bomo pozabili kdaj in kje je bila fotografija posneta, kdo je na njej in kaj se je takrat zgodilo.

črno-bela fotoknjiga, ki prikazuje starejše družinske člane.

Fotoprogram CEWE Fotosvet vam bo v veliko pomoč pri oblikovanju! Vas je med ustvarjanjem nepričakovano nekaj zmotilo ali pa ste mogoče pozabili vključiti določeno fotografijo, ki jo morate še poiskati? Nič hudega, shranite trenutni projekt in z oblikovanjem nadaljujte pozneje. Tako imate možnost iskanja in zbiranja forografij in zgodb, ki jih želite vključiti. Ni vam treba skrbeti, da bi se strani prehitro napolnile, saj lahko kadarkoli povečate format in število strani knjige. Prav tako lahko kadarkoli z le nekaj kliki spremenite vrsto papirja.

Nepozabni spomini, ki se prenašajo iz generacije v generacijo

Ko boste končali z oblikovanjem, boste občutili takšno zadovoljstvo, da boste svojo CEWE FOTOKNJIGO želeli deliti z vsemi! Zakaj pa ne? Naročite poljubno število izvodov, tako da jih boste lahko podarili vsem svojim družinskim članom! V času, ko digitalna tehnologija prihaja vedno bolj v ospredje, bo družinska fotoknjiga, ki jo lahko primete v roke in jo prelistate, vam in vsem vašim družinskim članom predstavljala neprecenljivo bogastvo!

Prepustite se čudovitim nostalgičnim občutkom in začnite z oblikovanjem!