Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Kotna sedežna garnitura z jedilno mizo. Več fotografij z različnimi okvirji je izobešenih poleg police na kateri je rastlina.

Ustvarjalni nasveti

Nov kreativen način za dekoracijo: okvir v okvirju

Kaj pravite na ponovno uporabo dekoracije za nov projekt? Postavite vaše spomine v središče pozornosti s kombinacijo dveh okvirjev!

Unikatno, umetniško in moderno: nenavadna postavitev deluje vizualno osupljivo v vsakem prostoru! Pogumna in igriva kombinacija dveh fotografij, tudi v obliki kvadratnih ali Fine Art fotografij. Najboljše: Pri tej vrsti stenske dekoracije se ne odpoveste nobenim fotografijam, saj je pri tem trendu v ospredju večbarvna raznolikost! Pravilo v tem primeru: kombiniranje čim več različnih materialov, formatov in formatov s ponovno uporabo starih okvirjev!

Popolna mešanica najlepših fotografij in različnih materialov

Kotna sedežna garnitura z jedilno mizo. Več fotografij z različnimi okvirji je izobešenih poleg police na kateri je rastlina.
Odlična kombinacija zlata, kovine in lesa

Posnetki narave, družinskih portretov, umetnin ali dopusta: na foto steni so vse vaše najljubše fotografije. Naravni materiali kot les in zelene rastline, kovinski in zlati dodatki ter obešene rastline zagotavljajo moderen in harmoničen videz.

Nasvet: Za fotografije z barvno shemo med svetlo turkizno in petrol temno izberite svetle komplementarne barve kot so oranžna, zlata ali oker. Ta kombinacija vedno vzbudi pozornost, hkrati pa spomina na morje, sonce in plažo.

Zavestno razporejene fotografije

Dve roki obešata fotografijo na steno. Več fotografij je razporejenih v kolaž.
Fotografije razporedite na steno posamično

Dvojni okvir na določenih fotografijah pritegne veliko pozornosti, tako da bodite kar pogumni z izbiro te nenavadne, a zelo vpadljive rešitve! Enostavno odstranite hrbtno ploščo in steklo večjega okvirja, nato pa vstavite manjše elemente v okvir. Celotna podoba je prefinjena in lepa, če izbrani motivi, barve in vsebina tvorijo majhne skupine.

Nasvet: Preden se s kladivom in žeblji lotite pritrditve, postavite vse okvirje in fotografije na tla in si oblikujte želeno postavitev.

Oblikujte skupine

Na steni visi veliko fotografij v različnih okvirjih.
Postavite fotografije na nenavaden način: levo ali desno, zgoraj ali spodaj, redko na sredino.

Ta dvojna postavitev je še posebej smiselna, če na steno obešate večji kolaž. Na prvi pogled se bo zdel rezultat mogoče ‘razmetan’, a boste že v naslednjem trenutku odkrili strukturno in harmonično celoto.

Nasvet: Foto stena bo še bolj vznemirljiva, če posameznih slik ne boste postavili točno na sredino, ampak v kote okvirja.

Ponovna uporaba: stari okvirji v novih vlogah

Dve roki držita okvir za fotografijo in ga barvata z zlatim sprejem. Na mizi pod fotografijo so drugi okvir in različne fotografije.
Poživite stare okvirje za fotografije z zlatim sprejem.

Večina se nas otepa starih okvirjev, ki jih nikoli nismo uporabili, ali so v njih prestare fotografije ali pa se ne ujemajo z novim pohištvom. Te lahko v znamenju danes tako pomembne ponovne uporabe prebarvamo in enostavno preoblikujemo v elegantni oblikovalni element. Prebarvajte okvir na zlato barvo in pustite, da se posuši in se bo ujemal praktično s vsakim notranjim dizajnom. Seveda lahko izberete svojo najljubšo barvo, toda osnova naj bo barvna shema prostora!

Nasvet: Najlepše rezultate boste dosegli, če lesene okvirje prebarvate.

Veliko veselja vam želimo pri projektu ponovne uporabe, izdelave kolaža in okraševanja!