Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Ustvarjalni nasveti

Prava umetnina: Vaše fotoknjige kot okrasna galerijska stena

Vzbuja čustva, pripoveduje zgodbo, vzbuja radovednost: naslovnica naredi prvi vtis, kar velja tudi za CEWE FOTOKNJIGO. Pot, polna lepih spominov, se začne z naslovno stranjo, za njeno oblikovanje pa pogosto porabimo veliko časa.

Zaradi tega bi bilo škoda, če bi med ostalimi knjigami v omari videli le ozko hrbtišče fotoknjig. Na poličke na stenah lahko svoje spomine estetsko postavite enega poleg drugega in jih uporabite kot okrasni element. Skupaj z majhnimi nosilci za vrata lahko razstavite knjige, ki ste jih sami oblikovali - in ustvarite stensko galerijo, polno vaših čudovitih fotografij.

Ekskluzivno stojalo za knjige

Nekateri imajo na stenah diplome, nazive in spričevala, vi pa lahko poleg teh zbirate tudi knjige! Natančneje, razstavite lahko najlepše platnice fotoknjig, ki ste jih sami oblikovali. V dnevni sobi, domači pisarni, na hodniku ali drugje bodo vaše fotoknjige privabljale poglede, če jih boste razporedili na police, vaše najljubše pa vstavili v nosilce. Tako bodo naslovnice dobesedno "izstopale". Za to so še posebej primerne počitniške fotoknjige, odlična izbira pa je lahko tudi letopis.

CEWE FOTOKNJIGO držita na mestu dva kaveljčka, ki sta pritrjena na elegantno držalo za knjige.
Za postavitev CEWE FOTOKNJIGE sta potrebna le dva kaveljčka.
Oblikovanje CEWE FOTOKNJIGE

Enostavno, a impresivno

Se vam zdi, da bi za oblikovanje galerijske stene s fotoknjigami morali vložiti preveč truda? Nasprotno: ta kreativni namig lahko realizirate zelo enostavno in hitro. Vse, kar potrebujete, so police z robovi na steni, vaše najlepše fotoknjige in nosilce za vrata za vsako poličko. Prepričajte se, da nosilci niso ne zaobljeni ne preozki in da je na njih dovolj prostora za CEWE FOTOKNJIGO. Posebej primerni so nosilci nevtralne barve, ki jih običajno pritrdimo nad okvir vrat.

Police za knjige: raje več kot manj

Ko že imate polico na steni, nosilce nanjo preprosto pritrdite s širšo stranjo čez sprednji rob. Vaša galerija bo še posebej lepa, če na eno steno pritrdite dve ali tri vrste polic v različnih višinah – odvisno od prostora na vaši steni. Nanje postavite slikanice, romane ali fotoknjige. Na nosilcih izpostavvite svojo najljubšo fotoknjigo.

Police na steni prikazujejo naslove različnih fotoknjig o različnih potovanjih in počitnicah.
Galerija, ki spodbuja sanjarjenje: fotoknjige izletov in počitnic, ki prebujajo željo po potepanju.

Naj vaše najljubše platnice izstopajo

Če želite oblikovati več višinskih pasov, je najbolje, da fotoknjige razporedite tako, da razbijete celoten videz. Fotoknjige preteklih potovanj lahko razporedite eno nad drugo, eno pod drugo in eno poleg druge ter tako ustvarite galerijo, ki na prvi pogled prikazuje kraje, ki ste jih obiskali, in vas vabi k obujanju spominov, hkrati pa ustvarja čudovito potovalno atmosfero, tudi ko počivate na kavču. Ta čudovita zbirka prebuja spečo željo po novih dogodivščinah in spoznavanju še večjega dela sveta.

Zaradi dekoracije in rastlin se počutite udobno in domače. Vaša DIY mojstrovina je končana! Upamo, da boste uživali v izdelavi in končnem produktu.

Zabavajte se z oblikovanjem!

Inspiracija - ideje za darila

Z uporabo vaših osebnih fotografij.