Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Vezen venček, kvadratna poročna fotografija  in vejice ležijo na leseni mizi. Zraven so vrvica, rastline, škarje in podloga iz blaga. V zgornjem desnem kotu slike lahko vidite škatlo za shranjevanje fotografij s kvadratnimi fotografijami v njej.

Kreativni nasveti za poroko

Kreativno vezanje: zanimiva kombinacija vezenega venčka in kvadratne fotografije.

Trend vezenin se prilega priljubljenemu boemskemu slogu, kombinacija vezenine in vpadljive ideje ustvari poseben dekorativni element, ki ne more manjkati v nobenem modernem stanovanju. Kombinacija naravnih materialov, kot sta les in lan, v kombinaciji s svežim zelenim cvetličnim venčkom poskrbi za resnično privlačen pogled. Še posebej osebno pa postane, če lesen venček preoblečete v okvir, ki stilsko predstavlja vašo najlepšo skupno fotografijo s partnerjem ali vaš najljubši poročni motiv - kot idealno darilo, kot okras poročnega prostora ali kot lep spomin na poročni dan. Čaka vas le nekaj preprostih korakov.

Kaj potrebujete:

  • Vaša CEWE poročna fotografija ali fotografija vas in vašega partnerja Kvadratne fotografije
  • Vezeni venček, npr. iz hobi trgovine
  • Laneno blago
  • Trak ali vrvica
  • Lesene kljupice
  • Škarje
  • Šivalna igla
  • Igla in nit za vezenje
  • Vejice (npr. evkaliptusa)

1. korak: Priprava vrvice

Dve roki pritrjujeta vrvico na vezeni venček.
Vrvico pritrdite na zgornjo tretjino vezenega venčka.

S škarjami odrežite kratko vrvico - ta naj bo nekoliko daljša od širine vezenega venčka. Vzemite laneno blago in ga položite na notranji obroč venčka. Vrvico položite v zgornjo tretjino kroga, pri čemer pazite, da konci segajo malo v desno in levo. Nato pritrdite zunanji obroč na notranji obroč in ga pritrdite. Prepričajte se tudi, da je vrvica pravilno pritrjena.

2. korak: Pritrditev kvadratne fotografije na vrvico

Roka s sponko pritrdi poročno fotografijo na vrvico na vezenem venčku.
Poročno fotografijo pritrdite neposredno na vrvico.

Izberite svoj najljubši motiv in natisnite kvadratno fotografijo. Pri oblikovanju fotografij lahko izberete tudi kliparte v poročnem dizajnu, ki se lahko na primer raztezajo od enega vogala slike do motiva. Cvetlični vzorec se še posebej dobro prilega k vezenemu venčku. Vzemite kvadratno fotografijo in jo z leseno sponko pritrdite na vrvico, napeto v okvir. Nato iz poljubne zelene rastline odrežite manjše veje in jih z buciko pritrdite desno spodaj na blago.

3. korak: Pritrditev venčka

Vidimo roke, ki pripenjajo veje na rob vezenega venčka.
Veje pripnite na rob vezenega venčka.

Oblikujte dekorativni venček. Vzemite veje in jih eno za drugo spenjajte okoli kvadratne fotografije na blagu. Nasvet: zelena rastlina je na materialu še bolj obstojna, če jo pritrdimo z iglo za vezenje in nitjo. Krog ne prekrijte popolnoma, ampak ga pustite približno tretjino prostega – tako bo vzorec videti nekoliko bolj ohlapen.

Od oblikovalskih nasvetov do formatov fotoknjig

Vaši spomini bodo postali oprijemljivi