Aplikacija CEWE Fotosvet Naročite hitro in enostavno
Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Mini tiski
Mini tiski
Mini tiski
Mini tiski

Mini fotografije

Majhna darila v retro stilu

Obdajte se s fotografijami iz telefona ali socialnih medijev – kreativni filtri, zabavne postavitve, vaše priljubljene fotografije s fantastičnim retro videzom!

  • 10 fototrakov v okrasnem pakiranju
  • Velika izbira filtrov in predlog
  • Popolna izbira za fotografije ustvarjene s pametnim telefonom ali fotografije iz spletnih strani
  • Priljubljen dekorativni izdelek ali kot označevalec strani
8,99 € *

Oblikovanje in naročanje

Informacije o izdelku

Format:

Zunanja velikost: 14,5 cm x 5,2 cm

Velikost fotografije: 4,4 cm x 4,4 cm

Vrsta papirja:

Papir debeline 300 g/m²

Škatle & Dodatki

Komplet 10 fotografij s 3 motivi

V elegantnem darilnem pakiranju

Udobno naročite mini fotografije prek spleta

Fotografije na mini natisih - hitro in enostavno s CEWE programsko opremo za naročanje

Načrtujte svoje mini fotografije pri CEWE.

Fotokiosk je ponovno v modi. Pozirajte samo minutko, fotokiosk pa natisne več fotografskih trakov različnih oblik. Ni priljubljeno samo zaradi hitro izdelanih slik, marveč tudi zaradi retro oblike fotografij. Danes fotokiosk več ni nujen za izdelavo fototrakov. S CEWE lahko iz udobja doma enostavno oblikujete mini fotografije – s programom CEWE Fotosvet ali v brskalniku. V kratkem pa lahko v rokah držite fototrak z unikatnim videzom.

Mini fotografije - čudovit okras, samostojno darilo

CEWE Mini fotografije – tri ali štiri fotografije na enem traku dimenzijam 5,0 x 14 cm, kar vam ponuja veliko možnosti: en fototrak pripoveduje zgodbo nepozabnih počitnic, na drugem pa pozirate z najboljšo prijateljico. Če želite, lahko mini fotografije uokvirite ali shranite v posebni embalaži in tako, na primer, okrasite mizo. Mini fotografije so zaradi elegantnega pakiranja primerne tudi kot darilo.

Tako naročite Mini fotografije na spletu:

Osebne Mini fotografije lahko enostavno oblikujte na računalniku. Na voljo sta dve možnosti: Oblikujte Mini fotografije na spletu v brskalniku ali v programu CEWE Fotosvet. Prednost programa je, da lahko foto izdelke sproti obdelujete. Dostop do spleta potrebujete samo za oddajo naročila. Naložite želene fotografije v program in oblikujte tako, da so so najlepši deli najbolj vidni. Vsako naročilo vsebuje deset fototrakov. Vi odločate, če boste naročili enak motiv ali pa deset različnih fotografij. Končne detajle boste mini fotografijam dodali s pomočjo različnih filtrov in postavitev. Ob zaključku naročila označite, če želite dostavo na dom ali jih želite prevzeti v kateri izmed poslovalnic naših partnerjev.