Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Samsung drsnik Samsung drsnik

Ovitki za Samsung

Izvrstna zaščita za telefone Samsung

Naša celovita ponudba

Izberite vrsto naprave!

Sami si oblikujte zaščitni ovitek za telefon Samsung

Izberite najljubšo fotografijo in si oblikujte personaliziran zaščitni ovitek

Trdi in unikatni ovitki za telefon Samsung Galaxy

CEWE ovitki za telefone Samsung so ustrezni za uporabo in ličnega videza. Zaščita, ki ji lahko zaupate: vsi ovitki so izdelani iz kakovostnih materialov in se popolnoma prilegajo vašemu telefonu. Protizdrsno, tako ima vaš telefon Samsung ves čas popolno zaščito.

Ker vi oblikujete ovitek vašega telefona Samsung Galaxy, sami določite videz ovitka. Izberite ustrezno fotografijo – lahko jih izberete tudi več hkrati - CEWE pa vam v najboljši kvaliteti natisne dizajn, ki ste si ga pričarali. Naj vam portret vaših otrok pričara nasmešek na obraz, ali pa uživajte v makro fotografiji čebele, ki vam je še posebej uspela.

Telefonski ovitki za vsak trenuten model mobilnih telefonov pri CEWE

CEWE ovitki za telefon nudijo vrhunsko zaščito, a ne omejujejo pa funkcij delovanja pametnega telefona. Najboljši primer je Samsung Galaxy S10. A želite, da sta nenavadno barvno ohišje vašega telefona in zaslon, ki se preliva čez rob, vedno vidna? Potem zaščitite vašo Samsung Galaxy S10 napravo s torbico za mobilne telefone, ko je ne uporabljate.

Ovitek za Samsung Galaxy po vašem okusu

Oblikovanje ovitka za Samsung Galaxy S10, S9 ali katerikoli drugi model je v minuti končano. V brskalniku izberite kakšen ovitek bi radi, izberite postavitev in dodajte želeno fotografijo. Z uporabo klipartov in lastnih besedil je dizajn ovitka še bolj edinstven.

>Prileganje ovitka vašemu telefonu je neodvisno od oblikovanja in je vedno zagotovljeno. Na primer, pri Samsung Galaxy S9 so na ovitku idealno izrezane odprtine za objektive, bliskavice, priključke in vse gumbe. Tako lahko s telefonom S9 vedno ustvarite super počasne videoposnetke in 3D avatar vašega obraza.