Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.

Popotniška fotoknjiga

Če ste kdaj odpotovali na posebno mesto, imate zagotovo veliko spominov, ki bi jih radi delili s svojimi najdražjimi. Popotniška fotoknjiga je zakladnica čudovitih doživetij. Kjerkoli boste svojo fotoknjigo odprli, boste naleteli na zgodbo, ki si jo boste z veseljem znova in znova priklicali v spomin.

CEWE FOTOKNJIGA je več kot le razvrščanje fotografij eno poleg druge. To umetniško delo vam omogoča pripovedovanje zgodb o vaših potovanjih. S kombinacijo fotografij, besedil in posebne postavitve lahko ustvarite fotoknjigo, ki bo očarala vaše najdražje in jih popeljala v čarobni svet daljnih pokrajin.

Odkrijte naše posebne predloge, kliparte, vrste papirjev in ustvarite edinstvene spomine.

Oblikuj

Avanturistična potovanja in spektakularna mesta

V našem programu CEWE Fotosvet najdete številne rešitve za kreativno oblikovanje vaše popotniške fotoknjige: pester izbor ozadij, oblikovalske predloge in kliparte. Kdor je ljubitelj eksperimentiranja z oblikami, postavitvami in elementi pa lahko oblikuje fotoknjigo s povsem lastnim dizajnom. Praktična funkcija našega programa: oblikovanje svoje fotoknjige lahko shranite in nadaljujete s projektom, ko vam čas dopušča.

Morda pa z oblikovanjem želite prihraniti nekaj časa? Potem boste navdušeni nad našo brezplačno mobilno aplikacijo CEWE, s pomočjo katere lahko oblikujete svojo fotoknjigo ali popotniški dnevnik kar na poti. Ne pozabite napisati vsa svoja doživetja!

Želim pričeti z oblikovanjem

Zelo enostavno: oblikujte lastno popotniško CEWE FOTOKNJIGO

Oblikovanje popotniške fotoknjige je zelo preprosto. Sledite spodnjim korakom in oblikujte unikatno personalizirano fotoknjigo.

1. Prenesite naš program za naročanje

Prenesite naš večkrat nagrajeni brezplačen program za oblikovanje - CEWE Fotosvet.

2. Naložite svoje fotografije

Dodajte svoje fotografije iz računalnika, telefona ali iz oblaka CEWE myPhotos.

3. Izberite format in slog

Oglejte si našo paleto različnih vrst fotoknjig in izberite popoln format zase.

4. Oblikovanje in urejanje

Dodajte svoji fotoknjigi osebno noto.

Prenesite program in pričnite z oblikovanjem.

Vašo fotoknjigo bomo natisnili v našem posebnem laboratoriju in jo dostavili na vaš dom, vi pa boste lahko uživali v občudovanju svojih spominov še dolga leta.

3 nasveti za popotniško fotografijo

Potovanja in fotografija gredo z roko v roki. Če želite vsako minuto svoje avanture ujeti v nepozabnih fotografijah potem vabljeni, da upoštevate nekaj naših koristnih nasvetov.

Bodite pripravljeni na vse

Pogosto se zgodi, da se baterije naših telefonov zaradi nenehnega fotografiranja in snemanja hitreje spraznijo, vtičnice za polnjenje pa ni na spregled. Priporočamo, da se v takšnih primerih v vaši torbi vedno znajde prenosni polnilec.

Poiščite nenavadne perspektive

Pred potovanjem raziščite destinacije po spletu in naš program. Tako boste dopust preživeli bolj organizirano, hkrati pa boste že imeli okviren plan fotografij, ki jih za oblikovanje fotoknjige potrebujete. Poskusite fotografirati lokacije iz različnih zornih kotov in v nenavadnih kompozicijah. Tako bo vaša fotoknjiga še bolj posebna.

Storitev v oblaku

Izguba fotografij s telefona je precej boleča izkušnja. Storitev v oblaku CEWE myPhotos lahko shrani do 5000 vaših fotografij. Priporočamo, da svoje fotografije shranite na to mesto in do njih dostopate iz poljubne naprave.

Zakaj CEWE?

Najbolj priljubljena foto storitev v Evropi
100% garancija zadovoljstva
Oddelek za pomoč uporabnikom

Več tematik CEWE FOTOKNJIG ...