Stanje naročila
Fotokioski
Informacije
08 205 91 91

Moj uporabniški račun

Prosim izberite...
Ob odjavi se iz varnostnih razlogov izbrišejo vsi neshranjeni projekti in vsebina vaše košarice.
Naslovnica CEWE FOTOKNJIGE oblikovana v slogu „2021"

Nasveti za urejanje, predlogi za oblikovanje

Oblikujte svojo letno fotoknjigo 2021 v stilu

Uporabite naše nove predloge, da ustvarite svojo fotoknjigo – s prefinjeno naslovnico in vašimi najljubšimi fotografijami, poljubno razporejenimi stran za stranjo.

Vsako leto ima svoje posebne trenutke. Shranite svoje najlepše fotografije, oblikujte visokokakovostno CEWE FOTOKNJIGA v le nekaj trenutkih. Uporabite sloge Fotoprogram CEWE Fotosvet, ki so na voljo, da zagotovite poenoten izgled naslovnice in notranjih strani.

Na posameznih straneh lahko uporabite različne sloge ali jih celo mešate. V spodnjem videoposnetku vam bomo korak za korakom pokazali, kako to deluje v praksi. Seveda lahko vsako stran fotoknjige prilagodite svojim željam in jo na primer naredite še bolj osebno s kliparti in napisi.

Sedaj lahko najdete 4 predloge za oblikovanje letne fotoknjige 2021 v Fotoprogram CEWE Fotosvet! Mimogrede, sloge lahko uporabite tudi pri oblikovanju svoje CEWE FOTOKNJIGE z mobilno aplikacijo CEWE, saj so v aplikaciji na voljo tudi trije od tukaj predstavljenih slogov letne fotoknjige.

Novi dizajni letne fotoknjige

Naslovnica CEWE FOTOKNJIGE oblikovana v slogu „2021"

Leto v ozadju

Njeno ime razkriva vse o predlogi "2021". Zgornji izrez na naslovni fotografiji ustreza vsem štirim številkam, fotografijo pa lahko premaknete v oznaki mesta, da se popolnoma prilega vašim idejam.

Naslovnica CEWE FOTOKNJIGE oblikovana v slogu "Naša družina 2021"

Štirje letni časi, štirje motivi

Pri predlogi “Naša družina 2021” lahko na naslovnico postavite štiri fotografije, ki predstavljajo na primer pomlad, poletje, jesen in zimo. Seveda pa so možne tudi druge tematske delitve. Kaj pa na primer ljudje, živali, hobiji in narava? Ta slog je na voljo tudi v aplikaciji CEWE Fotosvet. Oblikovanje CEWE FOTOKNJIGE iz pametnega telefona je tudi otročje lahko.

Naslovnica CEWE FOTOKNJIGE oblikovana v slogu „2021 light"

Najljubši motivi v vsem svojem sijaju

V predlogi "2021 light" je leto diskretno prikazano na veliki naslovni fotografiji. Nasvet: tanko pisavo poudarite z elegantnim okrasnim premazom.

Naslovnica letne fotoknjige oblikovana v slogu "Naše 2021"

Veliko srečnih trenutkov

Pri predlogi, ustvarjeni za leto 2021, ni nujno, da se odločite za eno naslovno fotografijo, saj lahko svoje najlepše posnetke razporedite na več majhnih ploščic zahvaljujoč vsestranski predlogi.

Notranjost CEWE FOTOKNJIGE je oblikovana v slogu "Naše 2021".

Slog tudi v notranjosti

Vsak slog vsebuje strani z enotnim dizajnom. Na primer, predloga "Naše 2021", ima širok rob in harmonično razporeja fotografije v središče.

Fotoknjiga s platnico z okrasnim premazom

Ker se okrasni-premazi odlično ujemajo z novimi predlogami letnih fotoknjig, je dobro, da na začetku izberete trdo platnico, da boste lahko poudarili posamezne elemente in besedila s klasičnim, srebrnim, zlatim ali rose zlatim okrasnim premazom. Deluje zelo preprosto: ko povlečete slog na naslovnico CEWE FOTOKNJIGE, se odpre pojavno okno, kjer lahko izberete okrasne premaze, ki so vam všeč. Okrasne premaze lahko kadarkoli vklopite in izklopite v meniju "Okrasni premazi" v meniju na vrhu fotoprograma.

Video: povsem preprosto uporabite predlogo za letno fotoknjigo

Izbira in uporaba prave predloge

V Fotoprogram CEWE Fotosvet kliknite »Predloge fotoknjig« v meniju oblikovanje na levi in ​​nato s spustnim menijem filtrirajte predloge za kategorijo »Letna fotoknjiga«. Če pod predlogami kliknete gumb »Naloži več«, lahko prenesete še več dodatnih predlog. Preprosto povlecite predlogo, ki vam je všeč, na delovni prostor.

Razporejanje fotografij v fotoknjigi

Svoje fotografije najdete pod "Fotografije in videoposnetki". Najhitrejši način za dodajanje motivov v fotoknjigi je, da jih vnaprej razporedite po mapah (to vedno olajša sestavljanje letne fotoknjige, saj boste, če boste fotografije razvrstili takoj po dogodkih, morali pregledati manj fotografij).

Nato povlecite fotografije na označena mesta in premaknite fotografije z miško, tako da se popolnoma prilegajo okvirčku s fotografijami. Tako lahko napolnite letno fotoknjigo s svojimi nepozabnimi spomini leta 2021, stran za stranjo.

Vas zanima oblikovanje razburljivo preproste fotoknjige?

Odprti dve strani fotoknjige, ki ju je ustvaril oblikovalec Youdiful
Z našimi predlogami lahko dobite tudi popolnoma oblikovane fotoknjige

Želite več kot dizajnersko naslovnico in elegantne strani? Potem si oglejte naše predloge, ki so na voljo v Fotoprogram CEWE Fotosvet in v spletnem urejevalniku. Ko izbrano predlogo na delovnem prostoru povlečete v projekt fotoknjige, ki ga ustvarjate, vsaka stran samodejno prevzame kliparte, pisave, ozadja in postavitve v predlogi. Ne glede na to, ali gre za poroko, rojstvo dojenčka ali potovanje – v spustnem meniju boste našli predloge za različne teme. Več predlog najdete s klikom na gumb »Prenesi več«. Ko izberete predlogo, jo morate le zapolniti s svojimi fotografijami.

Asistent za fotoknjige - Digitalni asistent

Kakorkoli že, najhitrejši način za ustvarjanje fotoknjige je uporaba našega asistenta. Ko izberete velikost, naslovnico in vrsto papirja, izberite možnost oblikovanja »Ustvari predlogo« v fotoprogramu CEWE Fotosvet. Nato izberite slog, ki vam je najbolj všeč. V naslednjem koraku bo asistent čarobno razporedil vaše fotografije po straneh fotoknjige. Predlogo lahko prilagodite tako, da spremenite izbrane fotografije, spremenite, dodate ali izbrišete elemente oblikovanja.

Zabavajte se pri preizkušanju!

CEWE FOTOKNJIGE: veselje najdražjih je dvojno veselje

Pričnite z naslednjim projektom, ki se bo dotaknil srca